Col.lectiu Tres a Banda

 
 

1. parcas fin3

DSCF0039

iaiaArrels Contemporànies comparteix amb l’espectador la importància que adopten les xicotetes coses, les coses quotidianes. El discurs de l’exposició versa sobre el valor d’aquestes coses senzilles de la vida, per atorgar-les la importància que mereixen ja que aquests detalls són els que ens omplen i ens ajuden a créixer
En aquest projecte fem referència a un paisatge d´actualitat que s´inspira en les nostres arrels. La importància de reconèixer i apreciar el propi origen és el punt de partida d´Arrels Contemporànies. Imatges properes, plenes de sentiment, imatges d´una vida, de moments i instants vists des d´una perspectiva intima; reflexes d´una realitat habitual que transmeten el valor i realcen les costums autòctones.
Capturem imatges del nostre voltant sense argumentar o debatre, simplement plasmant allò que naix al nostre interior. Concentrant el missatge al llenç, deixem que l´espectador l´interprete, el modifique i es senta identificat. Aconseguir un nexe comú amb el públic és una finalitat implícita d´aquestes peces que representen una realitat que també és la seua. Aquesta història està dedicada a les persones senzilles, les mateixes que es representen a les obres i al públic, un públic partícip d´aquesta realitat en la que trobarà la seua pròpia versió.
Tres visions, tres vivències, tres notes de color entrellaçades mostren i transmeten una expressió que transcendeix al nostre entorn mitjançant l´expressió pictòrica. “La nostra terra, la nostra cultura, la nostra gent són les arrels que compartim. Arrels Contemporànies reflexa una perspectiva innovadora i personal de la cultura que ens uneix i de la gent en qui convivim i compartim experiències. L´actualitat de la terra on trobem les nostres arrels apareix ací realçant la importància i la bellesa de la nostra quotidianitat.”
Sandra: 0034-699200355
Yasmina: 0034-659356579
Ana: 0034-630229320
www.sandravidales.com www.anaart.es www.yasminagarcia.com
f: Sandra Vidales f: Ana Beltran Porcar f: Yasmina Garcia Calabuigarrels contemporanies logo_11